Sveriges Minsta Saluhall

En unik butik med fokus på närproducerad mat och unika smaker

Marknadsföring för Sveriges Minsta Saluhall

Några kilometer utanför Tidaholm finns en liten liten Unik Butik, fylld med bra mat av högsta kvalitet. I en liten friggebod huserar den, Sveriges Minsta Saluhall. 

Tidaholm ligger beläget mitt i Skandinavien, med lika långt till Köpenhamn, Oslo och Stockholm. Det är en mattät del av Sverige med många aktörer som jobbar med mathantverk. Sveriges Minsta Saluhall startades 2013, just utifrån idén att erbjuda mat av högsta kvalitet och lyfta fram det bästa av det som produceras i bygden omkring Tidaholm.

En saluhall på ett annorlunda vis

Här har man skapat en skön Saluhallskänsla på sitt alldeles egna sätt, där man gärna jämför sig med de stora, men från ett lite annorlunda perspektiv. Affärsidén bakom Sveriges Minsta Saluhall är att mat ska vara god, nyttig och välproducerad.

I butiken hittar du ett helt unikt sortiment. Till viss del styrs det av säsong, men här finns till exempel saft, sylt, marmelad, rapsolja, ägg, potatis, honung, knäckebröd, skorpor, bröd, champinjoner, korv, nötlåda, viltlåda, lammlåda, handdukar, trasmattor, raggsockar, konst, bivax och mycket mycket mer. 

Åk på charter med Svante och Grålle

Ta en tur runt Tidaholm med Grålle och vagn. Det här passar lika bra för små resenärer som älskar traktorer som nostalgitripp för den äldre generationen. Eller boka GrålleCharter med grillbuffé och kör en annorlunda semesteravslutning med företaget.

Sveriges Minsta Salutall drivs av Familjen Schultz. Tillsammans skapar de en väldigt personlig och annorlunda mötesplats med flera omtalade arrangemang. Sveriges Minsta Saluhall står för härliga upptåg och matglädje. Förutom sin GrålleCharter har man till exempel en årlig Höst-Fest med ompa ompa, Bäversafari och så firar man – förstås – Unika Butikers egen dag, sista lördagen i oktober. 

Ett mysigt litet ställe med en massa godsaker och matglädje

Du behöver inte pricka in ett speciellt eventdatum för att besöka Sveriges Minsta Saluhall. Andra kunders omdömen talar sitt tydliga språk; hos Sveriges Minsta Saluhall är det alltid ett härligt bemötande. Här finns stor kunskap om matens ursprung och innehåll och hyllorna är fyllda av en massa godsaker. Här finns många fina närodlade produkter på liten yta och stor kunskap om ursprung och innehåll och ett besök rekommenderas varmt.

”Tidaholm är en liten plats till ytan men så mycket större än sina gränser. Här gör vi det vi tror på, skapar det liv vi vill leva.”

Se mer och följ
Sveriges Minsta Saluhall