Har ni unika saker och smaker vi borde tipsa om i sommar?

Snart börjar semestern och många kommer att semestra och hemestra i Sverige i sommar. Unika Butiker gör det lätt för folk att hitta unika butiker, gårdsbutiker och lokala caféer med eget sortiment runt om i landet. Anmäl er nu så att er butik syns i appen Unika Butiker och passa på att boka vår sommarkampanj för 885 kronor. Då får ni tillgång till alla våra premiumfunktioner ända fram till 30 september och som bonus tipsar vi våra följare om er butik i sommar. 🥳

vi tipsar våra följare om er som har bilder i appen i sommar

Våra appanvändare vill se hur ni har det! 🤩  Som bonus för alla som har bilder i vår app tipsar vi också våra följare om er butik i våra sociala medier och presenterar er på Unika Butikers Facebooksida och Instagramkonto. Vi länkar till er och även i appen skapas en knapp så att ni kan länka till era digitala kanaler.

Vi bloggar också om unika saker och smaker runt om i Sverige, och är ni många butiker på samma ort så har ni också chans att vara med också som tips i ett blogginlägg.

Kom igång nu direkt och anmäl så att folk inte missar just er unika butik i sommar! 

Anmäl din butik till Unika Butikers app och visa upp era unika saker och smaker i sommarens bästa guide för den som gillar lokalt och hållbart!

Unika Butikers sommarkampanj pågår till 30 september 2021, och därefter övergår butiken automatiskt till vår gratisnivå Bas, med en enklare presentation om du inte förlänger ditt medlemsskap. Inga ytterligare kostnader faktureras utan ditt godkännande. Har du frågor om Unika Butiker eller våra erbjudanden så hör gärna av dig.

Köp Unika Butikers fasadflagga

Visa att ni är en Unik Butik! Vår flagga väcker uppmärksamhet  och syns på håll. Beställ den idag för 249 kr/st. Premiumbutiker får rabatt och betalar endast 189 kr/st. Porto tillkommer.