Sandbergs Pappershandel

En Unik Butik fylld av fina pappersvaror, pennor och presentartiklar.

Marknadsföring för unika butiken Sandbergs Pappershandel

På torget i Umeå ligger den, en av Umeås äldsta och mest anrika butiker. Sandbergs Pappershandel har funnits på samma ställe sen 1921 och här kliver du in i en underbar liten värld av papper, brevpapper, presentpapper, snören, skrivböcker, böcker och pennor.

Gillar du att slå in vackra paket? Vill du också skapa egna kort, skriva brev eller göra etiketter till dina burkar i skafferiet? I vår digitala värld är det många som längtar efter att jobba mer med händerna. Kanske borde också du stänga av datorn, skaffa en riktigt följsam penna och prova på kalligrafi? Eller också skaffa en vacker anteckningsbok där du kan skriva ner tankar, skissa på idéer eller samla goda favoritrecept. Hos Sandbergs Pappershandel finns massor av material och tips för dig som vill skapa med papper, pennor och färg.

Anna-Lena har alltid skapat med händerna.

Sandbergs Pappershandel har funnits sedan 1921, men nuvarande ägaren Anna-Lena Jönsson tog över och började driva butiken 1993. Anna-Lena har tyckt om att skapa med sina händer sen barnsben. Tillsammans med sina syskon hade hon riklig produktion av diverse alster som barn. De skapade ofta egentillverkade kort, pappersblommor  och annat, och som ett resultat av det vill Anna-Lena också inspirera andra och hjälpa dem att komma igång med sitt skapande. 

Extra roligt att hjälpa någon som står lite rådvill att komma igång.

Att skapa med papper behöver inte vara varken komplicerat eller avancerat. Anna-Lena tycker att det är extra roligt att hjälpa kunder som är lite rådvilla att komma igång att skapa. Ett handskrivet kort eller brev slår det mesta när det gäller att komma ihåg släkt och vänner på födelsedagar och Anna-Lena söker ständigt efter skrivredskap som gör skapandet extra roligt. Med lite vackra papper, snören och lim kan det till exempel bli en fin girlang att pynta med eller ge bort i present.

Papper passar lika bra för den som vill bevara gamla traditioner, såväl som prova nya idéer.

Att få en riktigt fin inslagen present eller julklapp är härligt, därför det visar också att den som ger har ansträngt sig . Ett fint paket skapar nyfikenhet och glädje, likväl hos barn som vuxna. Det är roligt att slå in fina paket, och som ett resultat av det kan man ju också själv få något att glädjas åt. Oavsett om du ska ge en liten eller stor present, så är det alltid extra roligt med en fin paketinslagning. Hos Sandbergs Pappershandel finns en uppsjö av presentpapper och vackra snören, och på fönsterblecket vid entrén till pappershandeln ligger det ofta en rad med paket att inspireras av. Är du inte på plats i Umeå så kan du också följa Sandbergs Pappershandel på instagram eller facebook.

”Ett handskrivet kort eller brev slår det mesta när det gäller att komma ihåg släkt och vänner på födelsedagar.”

Se mer och följ
Sandbergs Pappershandel