Hemmafröjd inredning och inspiration

Hemmafröjd inredning och inspiration, butiken som skapar lycka på hemmaplan

Marknadsföring för unika butiken Hemmafröjd Inredning och Inspiration

Norrland. Det är som ett eget land, med egna regler och traditioner, det hör man ju på själva ordet. Norrland är stort, tittar man på kartan blir det uppenbart att här torde finnas plats för den som inte vill trängas med andra. Norrland är också förknippat med tystnad, lugn och enkelhet. Även om man inte vill eller kan bo just i själva Norrland så kan man ändå längta efter en mer norrländsk livsstil. Och oavsett var man bor, så kan man alltid köpa med sig lite Norrland hem. Låt oss presentera unika butiken Hemmafröjd inredning och inspiration, en butik och en butiksägare som vurmar för att du ska hitta och skapa din lycka på hemmaplan.

En norrländsk livsstilsbutik

I lilla Byske hittar vi den. Byske är en pärla längs norrlandskusten och ligger hyfsat centralt mellan Skellefteå och Piteå. Att kliva in i unika butiken Hemmafröjd är speciellt därför att den riktar sig till alla. En vanlig kommentar bland nya kunder brukar vara ”men jösses, har ni allt här?”

Och lite så är det. Hemmafröjd är ingen stor butik i sig, och här finns naturligtvis inte allt. Men här finns lite av mycket, och den röda tråden är just Norrland. Susanne Jacobsson startade butiken 2016 och driver den just utifrån att man som kund ska hitta lite av varje.

Hemmafröjd har inte allt, men lite av mycket

Behöver du en present för att fira en födelsedag, morsdag, farsdag eller kanske gå på dop? Har du precis flyttat och behöver komplettera ditt hem med lite ny inredning? Hos Hemmafröjd finns inredning, såsom gardiner, mattor, lampor, kuddfodral och dukar. Här finns Västerbottenssåpa och hudvårdsprodukter för dig som vill rengöra och sköta om hem och hy. Och här kan du också hitta linnekläder, smycken och accessoarer som sjalar och läsglasögon. Här finns saker som passar som present både till stora och små, och så finns det förstås leksaker, så att även yngre kunder ska hitta något som passar dem.

"Hemmafröjd är ju inte bara en butik. Det är mötesplats, och när man ses kan det ju hända att man vill fika. Så ja, vi har såklart kaffe och hembakta bullar i butiken."

Saker och smaker för kropp och själ

Butiken Hemmafröjd är ingen vanlig butik. Ta en titt på butikens facebooksida så får du se. Det här är kundernas mötesplats, och när svenskar möts eller hälsar på, så förväntar man sig att det ska finnas fika. Visst? Och det gör det också. Hos Hemmafröjd kan du köpa lokala farinlimpor, hembakta bullar eller ta en slät kopp kaffe. Har du riktig tur, så kan det också hända att Susanne har kokat kola, eller bakat en kaka efter farmors recept. Det här är det allra bästa med unika butiker. Människor möts, och i själva mötet händer allt möjligt bra, inte minst för själen. Hos Hemmafröjd blir du sedd. Här finns ett intresse för vem du är och för vad som kan passa just dig. I butiken hittar du sådant som sprider lycka på hemmaplan, men du kan också råka få med dig sådant som sprider lycka inombords.

"Välkommen till en Norrländsk livsstilsbutik. Hos Hemmafröjd hittar du det mesta som sprider lycka på hemmaplan."

Se mer och följ
Hemmafröjd

Dela och tipsa gärna andra om det här inlägget