Hem Ljuva Hem

Hem Ljuva Hem, en unik butik i Piteå som älskar inredning och lokalproducerat.

Marknadsföring för unika butiken
Hem Ljuva Hem

Hos butiken Hem Ljuva Hem älskar man inredning och nordisk design. Därför har man skapat en unik mix med Svenska designklassiker, blandat med mönster av lokala konstnärer. Karin Källström startade sin butik 2010 och i tio års tid har hon tillsammans med sitt gäng skapat en lokal inredningsbutik som utmärker sig. Stoltheten över Piteå och den norrländska kusten är tydlig och därför lyfter man gärna sina lokala formgivare.

Form och design inspirerad av Piteå

Piteå är en stad med anknytning till vatten på många sätt. Såsom Pite Havsbad för den som gillar bad och strandliv och Piteälv för den som gillar att fiska. För den som vill ha ännu mer vatten – och mindre land – så har också Piteå en magisk skärgård, med 550 öar. Närheten och kärleken till vatten märks tydligt i många produkter i butiken, till exempel genom tryck inspirerade av skärgården och kuddar med härliga färger och fyndiga citat kopplade till vatten.

”Stora hjärtan är som stora hav, de fryser aldrig till.”

Hitta rätt känsla till ditt hem

Att inreda sitt hem är en högst personlig sak. Man kan inte riktigt säga vad det är som skapar rätt känsla, men när den infinner sig så vet man. Oavsett om du gillar starka färger, eller söker efter en mer naturlig färgskala så finns det hos Hem Ljuva Hem. Här samsas till exempel Stig Lindbergs klassiska serviser Berså och Blues med fina brickor och tavlor med illustrationer och citat med lokal anknytning.

”Man måste stanna upp ibland för att kunna gå vidare.”

Hos Hem Ljuva Hem finns allt du behöver för att duka, både till fest och vardag.

Här finns till exempel porslin, dukar, servetter och massor av olika ljusstakar att välja på. Gillar du, liksom Ernst Kirchsteiger, naturliga och ärliga material såsom sten, glas och lin? Den stora skillnaden mellan att handla på nätet och en fysisk butik är ju bland annat, att i en fysisk butik så kan du känna på saker. Att se en produkt på en bild är inte samma sak som att hålla den i handen och när det gäller design så finns det många delar som väger in.

Form och design är så mycket mer än bara linjer.

När du kan hålla i en produkt känner du också strukturer, tyngd och dess balans. En kaffekopp är inte bara en kaffekopp. Ett glas skiljer sig från ett annat glas. När du håller dem i din hand kommer du att upptäcka skillnader som känns när man tar i dem, men inte syns på en bild.

”Hos Hem Ljuva Hem har man handplockat föremål med vacker form, härliga material och skapat ett sortiment med en alldeles unik mix.”

Se mer och följ
Hem Ljuva Hem

Dela och tipsa gärna andra om det här inlägget