Få fler att hitta din butik, gårdsbutik eller ditt café

Vi vill att fler ska upptäcka lokala butiker och caféer och välja hållbara alternativ.

Vi vill att fler ska upptäcka lokala butiker och caféer och välja hållbara alternativ. Att registrera sin butik eller sitt café så att de visas i Unika Butikers app kostar 600 kronor per år och faktureras årsvis.

Alla butiker, gårdsbutiker och caféer som vill vara med måste uppfylla tre kriterier:

1. Det ska vara en fysisk butik som är fristående och privatägd, det vill säga den får inte vara, eller tillhöra, en kedja eller franchiseföretag.

2. Ditt sortiment ska vara utvalt av dig som butiksägare. (För att räknas som en Unik Butik ska ditt sortiment inte vara centralt styrt av till exempel en inköpsavdelning, större organisation eller liknande.)

3. Du ska erbjuda något hållbart i ditt sortiment, eller sätt att arbeta.

basmedlem

50 kr

/månad*

Registrera din butik, din gårdsbutik eller ditt café gratis hos Unika Butiker så visas den i appens karta så att fler kan upptäcka och hitta till er. På vår basnivå visas:

+ Butikens position i kartan
+ Namn, adress och avstånd
+ Textpresentation
+ Butikens hållbarhetsarbete
+ Butiken vid kategorisökning
+ Butiken i sökresultat/listning
+ Visa bilder i er presentation
+ Lägga in er logotyp i er presentation
+ Länk till hemsida/facebooksida/instagram
+ Appanvändarna kan ringa via appen

*Att vara med i Unika Butiker Bas kostar 600 kronor per år och faktureras i förskott. Saknas betalning på förfallodagen så släcks butikens presentation i appen ned.

Det är viktigt att du meddelar oss om din butik upphör, flyttar eller om några andra förändringar sker som gör att ni inte längre uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik.

Vill du släcka ditt konto så meddela oss via mail till info@unikabutiker.com så hjälper vi till.

Guldmedlem

295 kr

/månad*

För våra butiker på guldnivå jobbar vi mer aktivt med att marknadsföra er unika butik. Som guldbutik har ni möjlighet att få er butik presenterad i ett unikt blogginlägg här på sajten. Er presentation är sökordsoptimerad och länkar in till era egen hemsida och era sociala medier så att ni också får fler besökare till era egna digitala kanaler. Se exempel här:

*Guldmedlem i Unika Butiker kostar 3 540 kronor och faktureras årsvis i förskott. 

Det är viktigt att du meddelar oss om din butik upphör, flyttar eller om några andra förändringar sker som gör att ni inte längre uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik, så att vi kan uppdatera eller släcka ert konto. 

Många vill gärna stötta små företag nu i corona-tider, men då måste man ju veta att – och var – ni finns!

Vi vet att det finns massor av härliga, personliga och annorlunda ställen runt om i Sverige. En del är butiker, en del är caféer, en del är gårdsbutiker och utflyktsmål, och en del är lite av varje. Ofta är själva upplevelsen, servicen och sortimentet minst lika bra eller bättre än hos kedjorna, men det svåra är att nå ut och berätta om det så att folk vet om det. På kundens sida finns samma problematik. Man vill gärna hitta er, men var ska man leta? Målet med Unika Butiker är att kunna erbjuda en attraktiv och enkel söktjänst som hjälper butiker och kunder att enkelt hitta varandra.

En viktig del i Unika Butiker är hållbarhet. Alla vill göra en bra affär, men lågt pris, kräng och släng är sällan en bra affär när man ser till hållbarhet. Oavsett om du säljer kaffe och bröd, kläder, inredning eller hantverk så är målet att Unika Butiker ska stå för bra saker som är eko och reko. 

En bild säger mer än tusen ord. Glöm inte att lägga in bilder i galleriet i din presentation.

Unika Butiker vill att det ska bli lättare för lokala butiker och kunder att hitta varandra.

Lita inte på att dina kunder hittar dig genom att googla där ute i bruset bland kedjor och e-handlare. I Unika Butikers app samlar vi fristående unika butiker, gårdsbutiker och caféer med unika smaker på ett ställe. Vi jobbar digitalt med en app, vilket ger en massa fördelar jämfört med att jobba med traditionella papperskartor eller trycksaker. Du kan till exempel uppdatera dina bilder och uppgifter hur ofta du vill. På så sätt blir det enklare för kunden att hitta lokalt och hållbart.

Har du frågor? Hör gärna av dig!

Köp Unika Butikers fasadflagga

Visa att ni är en Unik Butik! Vår flagga väcker uppmärksamhet  och syns på håll. Beställ den idag för 249 kr/st. Guldbutiker får rabatt och betalar endast 189 kr/st. Porto tillkommer.