Boutique Anniqa

Annica engagerar sig för att hjälpa just dig att bygga en långsiktig garderob.

Marknadsföring för unika butiken
Boutique Anniqa

Massor av kläder, men ingenting att ta på dig? Det är lätt att hamna där. Man tycker man har hyfsad koll på vad man gillar, men så har man råkat spontanköpa något, antingen för att det var rea, eller så för att man plötsligt tänkte att man ska förnya sig och så dök det upp någonting som kändes rätt där och då. Eller så har man hittat ett plagg som känns helt fantastiskt, så man slår till och tänker det här blir toppen, och så kommer man hem och det visar sig (efter att tiden för bytesrätt gått ut) att det fantastiska plagget inte är kompis med någonting annat i garderoben. Och kanske inte med dig heller. I Umeå driver Annica Brändström sin unika butik Boutique Anniqa, och hon jobbar just för att du som kund ska hitta kläder som verkligen passar dig. Och som passar ihop. 

Ett bra köp är sådant du verkligen får glädje av.

Det är lätt att gå i fällan att handla på rea. Alla vill ju göra en bra affär. Men så står man plötsligt med en garderob full av kläder, men ingenting lirar med något annat. Känner du igen dig? Det är förstås inte bara på rea man gör felköp, det kan lika gärna bli fel när man handlar dyrt. 

Genuint intresse för kläder och stil, och härlig inspiration.

Annica startade sin klädbutik för att hon brinner för kläder och mode. Det kan man nästan ana när man ser hur hon arbetar. Man förstår att hon verkligen tycker om det hon säljer, för hon visar det. Kläder och accessoarer hos Boutique Anniqa visas inte på photoshoppade, trådsmala modeller på en catwalk, nej här får du se hur kläderna faktiskt ser ut! Annica visar dem nämligen på sig själv, på sin instagram och facebooksida. Det är fantastiskt roligt och inspirerande.

En engagerad personal shopper.

Hos Boutique Anniqa ligger fokus på kvalitét och långsiktighet. Annica väljer noga ut sådant som hon gillar och som ska bli välanvända favoriter som kunderna ska ha glädje av länge, och målet är att hjälpa varje unik kund att hitta sådant som kommer att bli bra för just dem. Annica Brändström är en engagerad personal shopper som lär känna inte bara sina kunder, utan också deras garderob, och hon delar gärna med sig av sin kunskap om vad som passar just dig.

”Den tröjan, som du har betalat lite mer för, den blir ändå ett bättre köp för att du använder den hellre, och fler gånger.”

Handla inte billigt, handla istället sådant du verkligen tycker om.

Det är faktiskt skillnad på kläder och kläder, så ska man producera billiga kläder så får man välja material som är billiga, liksom hålla kostnader för sömnad och arbete nere. Att betala mer för ett plagg är inte det samma som att göra en dålig affär. Boutique Anniqa satsar på kvalitét, inte minst när det gäller material och Annica väljer noga och föredrar naturmaterial, såsom siden, linne, eco och organisk bomull och viskos. Det kan mycket väl vara mer ekonomiskt att handla lite dyrare, eftersom det plagg du betalt lite mer för ofta blir ett plagg du använder mer, tar mer hand om och har längre. Att betala mer kan faktiskt bli billigare i längden, och därmed en bättre affär för alla, inte minst miljön.

”Kläder är en del av dig. Hos Boutique Anniqa finns kläder för din vardag och fest. Kläder som syns, som känns, som är lätta att tycka om.”

Se mer och följ
Boutique Anniqa

Dela och tipsa gärna andra om det här inlägget